HEMMA

nu är jag hemma, gick av tåget kvart över 6 typ och har ätit och kollat på tv nu! ska försöka lägga mig tidigt för jag måste gå upp runt 6 i morgon, ska vara i Hjo 8:30 på hoppträning.
 
Jag har haft sjukt kul i Nora med Emma! vi har inte gjort så mycket speciellt, men vi har roligt iaf ;)
 
somsagt så har vi fotat maasssooor! de kommer antagligen komma upp i ett eget inlägg, eller lite då och då och här kommer en del:
 

EMMA

hej allihopa, nämen.
 
jag har inte skrivit på länge för jag är i örebro nu! yää.
 
vi har ridit lite och fotat en hel del! alla bilder kommer inte komma upp här för jag ser ut som en överkokt potatis... men jag kan bjuda på några...
 
idag är det påskafton tror jag.. och hemma äter dom säkert påskmat och firar och så, men här vet jag inte vad vi ska göra haha, proppa i oss godis kanske :D
 
i morgon så tar jag tåget hem och så ska jag väl sova och sen på måndag börjar träningen 8:30.... jag ska vara där då :c
 
aja men här kommer lite bilder som är tagna idag
 
 
har en hel del till.. vill ni se? :)
 
 

ONE TWO FUCK YOU

okej jag skrev massor här men datorn har något emot mig idag...
 
 
men det var typ att det gick bra idag och jag är glad!

Chillar lite efter träningen ❤

Precis tränat och kollar på när susanna tränar ! Gick asbra!!


TIDIG TRÄNING

ikväll får jag gå och lägga mig tidigt för jag ska ju på träning, kl 8 ska vi vara där! så jag får väl vara i stallet vid 7, och gå upp lite innan det...:( orkar inte !
 
men men, sen efter det så ska jag fixa stallet, och rida tornado. Sen måste jag duscha, packa, städa, äta och göra mig i ordning för jag ¨åker till töreboda vif tjugo i 6 och ska på tåget och sedan går jag av i Örebro! :D
 
så det är väl bara bra att jag måste ta mig upp i tid för seg som jag är så skulle jag inte hinna det :)
 
nu ska jag käka min lilla panpizza och sen ska jag sova! har inget vettigt att skriva för tillfället .. :p
 
från 2009
 

HAR MITT HÅR VÄXT?

hmm, kollade igenom gamla bilder förrut och då såg jag hur kort mitt hår har vart? jag tror inte det var såå kort eftersom det är längre på andra bilder men på dessa bilder från denna tävling så är det super kort!kanske är det lite innanför västen eller nåt xd
 
den när jag är blond så hhar jag kortare som ni ser!
 

självklart har det växt, men en hel del då? ;)
 
 

NY HEADER?

haha jag suger verkligen på att göra headers, men jaja... jag gillar designen jag har men skulle vilja ha en ny header för nu börjar det bli vår och jag vill ha en uppdaterad bild på mig! så ja..
 
ska försöka jobba på en header men om ni har en som ni kanske kan göra, som är snygg! så säg gärna till så kikar jag på den! :D
 

ÄPPELJUICE

rubriken fick vara det jag har i glaset just nu!
 

men i alla fall så äter jag as äcklig mat, mos och korv BIG NONO!!!
hatart' men men...
 
har ridit toren på gärdet lite, gick även att galoppera lite och det gillades av honom!

och nu är jag inne och käkar men ska ut nu igen för att rida med Lydia! ruligt!
 
har inget att skriva och nu måste jag gå så jag kommer igång med allt som måste göras! ;)
 
han var inte rolig att borsta idag...

HOPPTRÄNING 26 MARS 2013

så nöjd över Liv! vi kommer för det mesta rätt på hindren och tvekar inte en sekund! :)


LET THE GOOD TIME ROLL

hemma nu från träningen! Liv var över pigg, inte alls van att rida henne på det sättet, men jag försökte så gått jag kunde.
 
jag ville gärna bli stark i händerna och försöka få kontroll mot hindret, så jag skulle försöka ta ner händerna och få henne frammåt och så. det var riktigt svårt när jag inte ens är van vid att Liv gör så här, men nu har jag lärt mig något nytt :D
 
I slutet höjde hon en oxer till kanske 70 cm och är så stolt över Liv som inte ens tvekade på det! har ju haft problemet att hon stannat när i kommer mot 60 cm, men nu gick det hur bra som helst!
 
så jag är nöjd, och nu står hon efter ha blivit ompysslad, med varmt täcke i boxen och kökar havre och ensilage (:

och mamma kokar ägg så ska käka lite nu och sen går jag och lägger mig för jag är trött ! :)
 
filmer kommer!, bara det att några filmer filmades på kameran, några på min pappas mobil och några på min systers mobil haha.. :p
 
saknar han...

RUBRIK

kom inte på någon bra rubrik nu men jajaa..
 
nu ska jag ut till stallet och mocka och fixa mina grejor sen drar jag på årets första hoppträning!
 
Satt förrut i solen och putsade träns, eller inte alla bara 2 utav dom, det ena var riktigt skitigt! sen mina förbyglar och stövlar så mysigt att det snart är vår också! :D
 
men nu ska jag ta mig ut, laddar kameran så att det blir film ! :)
 
världens finaste katt har jag <3

IT'S A BRAND NEW DAY

solen skiner och det är plusgrader ute! glad för det! halsen gör inte ont och love life typ ..
 
nämen nu ska jag käka lite frukost och sen ska jag ut till stallet och putsa saker med sanna, om inte hon åker hem då haha :) då gör jag de själv! så ska jag nog rida ut på tornado och i kväll blir det då träning men det vet ni nog redan :)
 
bilden är från 14 mars 2012, tänk då gick det rida hur bra som helst i paddocken, nu är allt bara is, is och mer is...

CSI

kollar på CSI nu, hah ganska förutsägbart, och lite tråkigt att de vet allt typ direkt, som om det vore så lätt att lösa ett mord ;) men jaja, väntar mest på att nästa program ska komma !
 
nu ska jag käka något men jag vet inte vad!
 

ULLARED

hahahahaha guuud jag skrattar så jag dör när jag kollar på det, :D
 
mamma bara kollar konstigt på mig och fattar inte hur det kan vara kul, och det är väl bara jag som har sån dålig humor XD
 
 
 
hahahah om min bloggning är dålig så vet ni att jag är död av skratt!
 

PLANERADE TRÄNINGAR/TÄVLINGAR

anmäld till 2 tävlingar och planerat en till, sen några träningar planerade också ! :)
Tisdag 26 mars - hoppträning

Japp det är i morgon, träning på Liv på Grevagården för Jenikke! sjukt glad för det är första gången på super länge som jag får hoppa ! :D
 
Torsdag 28 mars - dressyrträning

Träning på Liv för Annika, i paddocken där hon har sina hästar. var också super längesen jag tränade! ;)
 
Måndag 1 april - hoppträning
 
äntligen! hoppträning för paula!! såååå längesen och då tror jag att jag har tornado ! :D
 
Söndag 7 april - dressyrtävling

tävling på Liv i Skultorp LA:1, jag står som reserv i LB:1 så jag får väl hoppas att någon stryker sig hehe...
 
Lördag 13 april - dressyrtävling
 
tävling i Vartofta, dressyr allsvenskan div. 2 omg. 1 , LB:1 LA:1 med Liv :)
 
 
det blir såklart fler dressyrtävlingar och troligen några hopptävlingar också, men inget planerat eller bestämt!
 
och flera träningar ska de ju bli ! :)

TORNADO

mycket bilder på tornado nu känner jag haha :)
 
men dessa är ifrån idag! så söt så :)
 

GET TO KNOW ME

lite saker om mig som ni kanske inte visste, och visste ni redan så blir ni påminda om det haha :)
 
- jag är en godisgris! äter för mycket godis och sötsaker... usch, det är inte det att jag är rädd för att gå upp i vikt eller så, utan det är inte hälsosamt! usch, måste bli bättre på att välja nyttigare mellanmål..
 
- jag måste nästan alltid ha en matchande outfit när jag rider! haha ibland så är det lite fånigt för det kanske inte ens är någon som ser mig! men jag älskar att ha snygga prylar så att jag känner mig fin haha!
 
- jag älskar när det är fint, ljust och rent runt mig! så mysigt och fint och då mår jag bra! dock hatar jag att städa så mitt rum är för det mesta super stökigt och inte alls som jag vill ha det!
 
- i min garderob har jag bara tryckt in allt och har ingen ordning alls! Men jag har gjort i ordning för en stallgarderob i mitt rum där jag har ordning på tävlings/tränings  kläder och schabrak!
 
- jag kollar hästnet varje dag och ibland hittar jag hästar som jag inte kan sluta tänka på, men jag vet att jag inte har möjliget att ens provrida någon häst nu!
 
- jag gillar att kolla när andra videobloggar, eller när dom ger tips osv, men hatar att själv vlogga! tycker int om att se hur jag ser ut och hur jag låter
 
- jag har jämt ont i halsen! haft det i flera flera månader nu, samma sak förra vintern och den innan det! sjukt jobbigt eftersom jag då inte orkar springa ordentligt! Men idag så kände jag att jag mådde bra! kan inte fatta det...
 
- jag älskar att fota! på sommaren tar jag med kameran nästan varje dag och jag har massa bilder som ligger oredigerade i någon mapp , och även massor med bilder som ingen nånsin har sett!
 
- varje år åker vi till GBGHS. jag tror jag åkte första gången när jag var 10 kanske, eller 11 och sedan dess har jag åkt varje år!
 
- jag har sjuk fobi för spindlar, jag menar det! om någon pratar om spindlar så känns det som om det är en på mig eller på golvet/väggen. Ser jag en spindel så drömmer jag oftast mardrömmar om den i två nätter och jag kan börja gråta om det är en i samma rum, det spelar ingen roll vilken storlek, den kan vara miniliten men jag lovar, jag får totalpanik... tänk er en katt som du håller i vatten, exakt sån blir jag!
 
- I år på påsk ska jag fira annorlunda, jag ska nämligen till Örebro! jag har inte skrivit detta tidigare ifall det inte blev av, men nu ska jag dit till min superfina vän Emma! ni har säkert hört om henne tidigare när vi vart med varandra !
 
- jag och Emma träffades på bilddagboken.se (som nu heter dayviews.com). hon började skriva med mig och jar trodde först att det var ett peddo, men sen pratade vi i telefon och sen kom hon till mig en dag! haha såå nervös var jag! sen åkte vi till henne och jag ångrar inte en sekund att vi blev vänner! vi har vart vänner i 2 år nu !
 
- flera gånger om dagen skriver jag inlägg på moblen som aldrig kommer iväg för att den appen suger! riktigt tråkigt eftersom jag inte orkar skriva saker som hände för 5 timmar sen på datorn.. därav en dålig uppdatering.
 
- jag vil sååå sååå gärna tävla hoppning ! men om tornado inte blir i form så fpr jag stå över i år igen.. tråkigt eftersom jag bara har 3 ponnyår kvar och jag vill gärna komma en bit på vägen ändå.. haha ingen som har en d-ponny som älskar att hoppa? (a)
 
så nu kommer jag inte på mer, vill ni ha bilder på tornado sen ikväll?? då vill jag ha kommentarer på det, annars behåller jag dom för mig själv, dom är sjukt söta :)
 


@TORNADO

Ute på en liten tur på tore mannen ! Mysigt och soligt :)


STALLET

ska nog ta på mig lite kläder och dra mig ut till stallet, vart uppe ganska länge nu utan att ha gjort något typ :p
 
Bilder kommer antagligen! :)
 

GODNATT

vet inte vad det är med mig men jag har börjat att gå lägga mig ganska tidigt, men jag mår såå mycket bättre av det än att gå och lägga mig typ 23:00 ... vaknar naturligt, utan väckarklocka vid 7 tiden och kan göra allt i min egna takt men ändå hinna med i lugn och ro, super ;)
 
så nu ska jag borsta tänderna oså och sen sova!
 
det kanske inte blir någon träning på tisdag, min hals är varken bättre eller sämre..

är det någon som vet ifall det påverkar halsen att vara med på en hoppträning?? skulle tro att den håller på mellan 45 min och 1 h, men vet inte riktigt! för jag vill verkligen vara med, men inte om halsen kommer "ta skada" av det!
 
det är halsfluss jag
oredigerad, men supersöt bild på Livan idag! haha hon undrade vad jag höll på med när jag fotade över gärdet ;)

 

TORNADO IDAG

knäppte lite bilder på tore när jag hade ridit, blev mer på honom eftersom han står still när man säger åt honom, vilket Liv inte gör!
 
vissa bilder är lika den andra men orkar inte fixa med det nu, så ni behöver väl inte klicka upp dom bilderna då ;)
 
 
(sen tog jag kort på hur han såg ut i kroppen, man ser att han har tappat muskler som jag har sagt, men nu ska dom byggas upp! så till sommaren hoppas jag att han är lite rundare, då ska ni se resultat ;))
 

DAGENS RIDNING

blir ett lungt ridpass idag, min hals är fortfarande sjuk och jag kan inte prata riktigt ... uscha sjukt jobbigt eftersom jag brukar sjunga med i låtarna som jag lyssnar på och prata med mamma eller pappa hemma, men det är svårt om jag inte ens kan prata hmm.. ?
 
iaf så ska jag bli frisk för hoppträningen på tisdag! gud vad jag längtar, inte hopptränat på flera år känns det som, nämen i november var nog senast.. !!
 
 
men idag ska mamma rida Liv med susanna, orkar inte rida med som för kate brukar krångla, och dom ska säkert trava/galoppera och Liv är överpigg hon kan inte skritta, det klarar hon inte så jag tar tore och rider lite själv istället :)
 
kollar på bilder och filmer från i somras när tornado var så sjukt fin! jag lar upp en bild på honom och någon trodde att han var 6 år! nu ser har inte så ung ut längre, tappat en del muskler och är stel som en pinne, men nu när jag kanske hinner rida 2 hästar/dag även på skolveckorna så kanske detblir bättre.
 
Han är inte helt igång efter "skadan" heller men nu ska jag då mjuka upp honom och sen blir det hoppträning om en vecka på honom troligen :)
 
så idag blir det bara skritt, tror jag ska rida ett låångt pass med bara ställ honom åt sidorna :)
 
 
kolla va fin han var!
 

SUNDAY BREAKFAST

har käkat lite frukost nu, nu bär det av mot kyrkan på gudstjänst.. :p
 

MY ROOM

städade ju ena delen av rummet igår, tog lite bilder i morse, here you are ! :)
 
 
 

LIV IDAG

tog ett par bilder när jag hade hoppat av liv förrut, hon var så söt oså var det soligt och fint!
 
skrittade med sanna idag, kate var super duktig, Liv var bara steppig, haha gick på sidan och stegrade och bockade och höll på, så vi travade lite även om min hals sved as  mke..
 
men liv var duktig ändå, hon har inte gått på hela veckan så det är inte så konstigt.
 
finaste <3

HAHA

guud försökte ett tag med att inte få den sista, men det går ju inte! haha försök ni, det är as kul :D
 
 

BLIR GALEN

okej, min förkylning tar sig frammåt i livet.. nu när det täppta har släppt så rinner det åt alla håll och kanter hahahha... nämen både ögonen och näsan bara rinner och rinner.. jag har nyst hela dagen och det har kommit upp slem från halsen, äckligt men väldigt bra eftersom det är därör jag hostar.
 
om min hals är bättre i morgon så ska jag försöka rida, (inte ridit på en vecka så jag lär ju få träningsverk haha)
hatar också att jag är sjukt hes för jag låter som en kille som är i målbrottet hahah.. :(
 
har mest vilat i dag, men orkade även städa lite förrut, så halva rummet är nu fint medan andra delen ser ut som i helvetet, jag skojar inte..
 
nä nu ska jag sova känner att jag är på bättringsvägen och sömn är bästa medicinen :))
 
bara fr att min pappa fyller år idag, grattis ! :)

RÖSTA

rösta på min outfit :D häääääär

HOPPBILDER

bjuder på lite olika bilder ;)
de flesta bilder har ni säkert redan sett, men då så får ni se dom i repris :)

TRÄNINGAR

Nu börjar träningarna komma igång märker jag, ska träna på tisdag för en tränare, och sedan på måndag v.14! Båda är hoppning :D sjuukt bad jag längtat! Nu måste jag verkligen bli frisk, skulle ridit med Ellen idag men jag kinde inte för mpr bajs :( igen... Är as hes kan typ inte prata nu heller.. Så jag måte må bra, trött på det här nu :(

Iaf, längtar såå mkt till påsk, hihi nån mer än jag? :D


TÄVLING

 
VAR MED DU OCKSÅÅ!

TUMMEN NER

Känner mig döende, haha.. Nämen helt snurrig och lite borta, tog tempen och hade feber, inte ofta jag har det tror jag inte men nu hade jag det :p

Känner att mina lungor hostas sönder..

Men jaja, sånt är livet och på vårdcentralen sa dom att det inte varngt, men jag hade nåt virus i mig som återkommer på vintern, men det finns inget att göra pt det så... :p

Nu orkar jag inte skriva mer, ska se på Ullared nu såklart!

Hoppas ni alla är friska och glada till dkillnad från mig just nu ;)


SKRIV ERA BLOGGAR!!

När jag ändå ligger här och inte gör ngn nytta så kan jag väll passa på att kika på era bloggar! Kommentera dom så kollar jag och om jag orkar så kommenterar jag !! :)


BAJS

Skrittade med mami förrut, sen när vi kom hem så mådde jag verkligen äckligt dåligt! Hela jag skakade och så blev mina fingrar helt konstiga, is kalla och vita!

Så jag vilade lite och det gick ju bra, not.. Jag skakade hela tiden och det var svin kallt, sen skulle vi äta och jag fick i mig 2 gafflar med mat typ...

Nu sitter jag här i köket och det är heeekt tyst, nu är jag betydligt varmare än förrut, känner mig som en köttbit som typ trillar isär snart. Ont i huvudet,magen, håret, armarna, halsen, bena, ja överallt!!

Eftersom jag mår dåligt och så väldigt ofta så ska vi till vårdcentraleb i morgon :(

Önska mig lycka till??


SJUKLING

usch vad jag mår dåligt, hade sjukt svårt att somna igår :(
 
nu har jag gosat ner mig i sängen men min katt, mobil och dator och ska spela sims ! haha, sjukt längesen jag gjorde det, få se om jag kommer ihåg ngt ;)
 
bjuder på den..

FRÅGA

fråga här :)

NEEEEEJ

arg nu, har precis blivit frisk från min hals, har kunnat vara med på gympan och allt, också vaknar jag med ont i halsen och det är helt tort typ så jag hostar hela tiden... faan,
 
antingen är det för att jag blir förkyld eller så är de från igår när jag och Lydia sjöng haha :p hoppas de för då går det över snart!
 
men men, tar det lungt idag och dricker oboy med halstabletter så kanske det blir bra, trött på att ha ont i halsen 24/7 ;)
 

PARTY RIDE

nu ska jag ut till stallet för där är lydia, och vi ska rida party ute ritt hahha :D
 
fin bild på oss i bussen, det är ju fredag ;)
 

DON'T MATTER IF YOU'RE BLACK OR WHTE

❤❤❤❤


BAD DAY

åh bara vart en seeg trökig dag idag känner ja, pratade lite med bästa emma när jag kom hem bara för att prata av mig lite ;) 
 
imorgon är det äntligen fredag! yeey, ska väl mysa som vanligt! hoppades på hoppträning på lördag men  det blir det nog inte.. :(
 
aja , ska ta mig ut till stallet och ut i kylan, ganska  härligt med sol ändå! ska proppa på mig maassor med kläder så att jag är varm! Blir lite lösgörande i dag på livan på gärdet :)
 

HAHAHAH

döör


TÄNK EFTER

sååå jäääkla bra, jag ryser verkligen, har sett filmerna säkert 20 gånger men kan se dom mer än 20 gånger till! heelt sant är det  !
 
 

FUNDERINGAR...

haha det är kortslutning i min hjärna känner jag, två veckor till påsklov, och det snöar och är piss kallt ute..
 
hmm, sen tänkte jag dela med mig av mina tankar som snurrar i huvudet just nu och har gjort denna veckan.
 
- Prao, v.15 längtar sjjukt!
- påsklov!!! taggar att åka till min saknade fina vän!
- tornados "skada" :(
- dressyr tävling 13 april, en månad idag!
- dressyr tävling innan 13 april, ingen aning om vilket datum ehehe..
- hopptävlingar, vill tävla men på vilken häst?
- skolan ...
- göteborg horse show! wooop!!
 
typ det:p
 
kändes skönt att skriva av sig lite ändå!
Nu ska jag göra nåt och sen fixa lite i Manitas box för hon stod inne förrut,
 
juste! GRATTIS ZOCKER 6 ÅR!!!! idag :D
 
 
haha tog min första bild på zocker med min mobil :p
 

NYTTIGT OCH GOTT

chill att bara vara 4 pers på konfan idag haha, gjorde fruktsallad :))
 
mmmhm, fett gott med jordgubbar :3

TAGGAR MATTEPROV..

åååh gud, jag har inte pluggat mycket alls det kommer gå baajs! gud jag kommer vara sååå nöjd om jag får ett E, hahaha gud
 
lyckatill?
 
 

GODMORGON VÄRLDEN

vaknade nyss, men nu ska jag gå upp och göra i ordning mig,
 
hoppas ni alla fina får en bra dag, det kommer inte jag för jag har matteprov blöööööööö..
 
 
fuuuuuuuul'

NEW IN

 
 
Jag köpte schabraket och spöt, mamma var snäll och köpte ridbyxorna (helskodda) och överdrags byxor :)
 
 

HÖÖKS

Sitter i bilen på väg hem, ska stanna till hos syster en stund bara :) köpte lite saker på hööks nyss, pannbanden var såklart slut, men jag köpte en annan sak. Sen köpte mamma en sak till mig som behövdes! Bilder kommer sen, nån som kan gissa ? :))


DAGENS PLANER

- skolan
- plugga för matteprov
- mamma kommer till skolan
- utvecklings samtal
- åka in till hööks
- (om jag hinner) rida Livan :)
 
bilder kommer sen på sakerna jag köpte på hööks ! :)
 
 

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 2

i denna delen så är zocker med en del ;)


DET GÖR ONT I MIG ATT SE DIG HA ONT

jag har inte berättat detta för jag ville inte göra någon stor grej av det men det känns som om jag måste berätta :p
 
iaf så har det med Tornado att göra..
 
min mamma  red honom och han trampade ner i en grop och fastnade i en rot. Han började dra bakåt. Antagligen sträckte han sig rejält eller så fick han en stukning!
 
Nu har han väligt svårt att gå, han vill inte gärna lyfta på benet, han har inga problem med att stå på det med att röra det gör ont. Så sånt här brukar läka sig själv, men om det inte blir bra till helgen får vi kolla upp det!
 
jag blir så ledsen när jag se honom ha ont :(

 

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 1

vet att jag ser ut som ett lik... haha men här är den iaf :p


LADDAR...

just nu ladda filmen, men så länge drar jag ut och rider Livan och går en promenad med tore, syns sen :)

NU SÅ

nu så har jag svarat på frågestunden, ska fixa filmen lite nu och så... den blev inte alls bra men jajaa.

IT'S NOT A HOBBY IT'S A LIFESTYLE


DAGS ATT FÅ LITE MOTION

japp japp ni läste rätt, ska sätta mig på cykeln och köra lite lycka till ? ;))
 

FEM FAVORITER FRÅN IDAG

 
livanmandeln@instagram följ dom där! :)

~~

åh gud äntligen helg! tänkte berätta lite om veckan och vad som händer dagarna framöver oså :)
 
Jag har fått reda på mitt SO prov, riktigt nöjd (a)
Jag har tagit första galoppen på både Liv och Tornado ute på vägarna! hääligt ;)
Jag har lärt mig spela på ett nytt sätt på gitarrren,
Jag och Molly hade våran musikuppvärmning igår, tror det ggick bra faktiskt ! :D
 
Jag och Lydia har haft fredagsparty uteritt haha...
nämen vi tänkte att eftersom båda hade rutiga byxor, jw hjälm och mountainhorse stövlar så kan väl båda ha glittrigt pannband, ljusblåa schabrak och blå huva? hahaha sen så började jag sjunga ganska högt och Lydia hängde på,
hahaha det blev bara skritt men jäkligt kul var det, stackars dom som vi mötte när vi sjöng så där :p
 
Sen hade vi fest i stallet, haha ibland är det roligt att inte vara normal ;)
 
filmade i stallet och så print screenade jag !
 
jaja, idag blir det väl ridning i det underbara vädret, och sen kolla på mellon ;)
 
på måndag kommer videobloggen med svaren tror jag :)
 
 
 
 

STALLET

Nu har jag ätit en riktigt big  portion med stuvade makaroner och falukorv.. mmm hahhaa.. :p as gött, sen (som den gotegrisen jag är) så tog jag en liten kaka (a)
 
haha, känner mig as fet nu men jaja, det bränns väl bort lika fort när man rider ;)
 
men men nu ska jag byta om och gå ut till stallet, lydias pappa skjutsade hem mig så kom hem ca 20 min tidigare! yeey..
 
men somsagt uteritt på tore väntar, mysigt
 
ÄR DET BARA MIN SPOTIFY I MOBILEN SOM INTE FUNKAR????
sjukt störande iallafall.. :c
 

ETT SNABBT INLÄGG

sitter här och väntar på bussen ska komma, den kommer om en timma så jag har ju tip på mig, brukar få skjuts av min syster på tisdagar men hon verkar jobba eller nåt :( så jag sitter här i min ensamhet, utan mat och vatten... nämen. typ så eftersom mitt batteri dör om 2 sekunder :p
 
Jag  ska svara på frågestunden i ett videoinlägg jag ska det.. meeen jag hinner aldrig :( men sen fick jag reda på att vi har studiedag på måndag så den kommer antagligen upp då :D
 
11% kvar..
 
Idag ska jag försöka rida ut på tore, kanske hittar ngn att rida med annars så rider jag väl själv haha,
juste igår när jag red Liv så red jag utan stigbyglar på en volt i trav, Liv gick där hon skulle och et var inga svårogheter alls för mig, hade velat galoppera med det var ganska halt och ville inte riskera ngt ;)
Så ag sitter där i mina egna tankar och ja tänker,,, nör jag plötsligt hör att Liv lägger en riktig redig brakare haha, och hon blir så jäkla rädd att hon flyger upp i luften och gör ett bocksprång! hahaha gölle, fatta ingeet men jag asgaravade efter det hahahaha... gud
 
 
orkar inte läsa igenom inlägget ifall det är stavfel för jag skyndade mig att skriva, rättar  kasnke till det sen :p
 
 
och det är ju roligt att alla har tillval och jag sitter där de flesta tillvalen är, och det är 2 hemkunskaps salar. jag kan säga att jag är jätte hungrig.. och att det luktar aaas göött :(
 

Okej nu är det 9 % kvar och den dör snart, men vi hörs :) 
 

RUBRIK

blev ingen longering idag, blåser för mycket och är snor halt överallt! :( men jag städade mitt skåp lite för det såg ju stört ut :/
 
Sen har jag bestämt mig vad jag ska köpa för mitt presentkort på 400 kr på hööks!
 
Jag ska köpa detta och detta (pannbandet är mest för att det var så billigt och det fyllde ut pengarna på kortet haha) Det ska vara till tore och om vi nu ska vara med i LD i vår så tänkte jag att vi måste se lite stiliga ut ^^
 
eftersom jag inte har ngt bättre för mig så tror jag att jag sätter mig och pysslar i hop olika outfits som jag kan ha (endast med saker som jag ska köpa eller redan har)
 
 

LONGERING

det blåser storm här typ och jag har ingen lust alls att rida så jag tänkte att jag kanske skulle longera Livan litegramn ? tar sadel på och inspänningar så hon får jobba lite grann, film kaaanske kommer om tekniken är på min sida idag :)
 
archy <3

KÄNNER DU LYCKAN GENOM SORGEN?

usch vad jag saknar att ha en hund att busa med, ser andra som leker med sina hundar, tar fina bilder och myser med dom... saknar min voff så otroligt mycket, du är saknad Winston <33
 
 
jag vet att vissa bilder inte är redigerade, men orkar inte göra det så jag bjuder på dåliga bilder, men det viktiga är motivet, winston :/

FREDAG

Idag är det äntligen fredag! Fast vi har matte diagnos :( seriöst jag har verkligen INGENTING att skriva om! Jag ska svara på frågorna också men det har jag inte hunnit :/ fick föresten tillbaka min svenska uppsats igår pch jag är sjuukt nöjd över betyget!! A , jag fick A!! Helt sjukt haha! Lite stolt faktiskt (a)

Nä nu måste jag dra! Kände att jag var tvungen att skriva in ett litet inlägg här ! ;)


RSS 2.0