HORSEWORLD

ny blogg!!!!!

http://johannalarsson.horseworld.se

Besök, kommentera och följ! :D


PAY AND JUMP 1/5-13 TORNADO

hehe fula vi är då...


PAY AND JUMP BERG

var på P&J idag i Berg! skulle hoppa 70-80 cm!
 
man red fram på gräs och det var världens backe där och väldigt stenigt så det gick inte rida fram så bra, tornado snubblade och det blev inte mkt plats att rida på så det var lite trångt tyckte jag.. men aja, på fram hoppningen var det bara 2 hinder, också på gräsbana, där var det plant och inte lika stenigt!
 
han var aas seg som vanligt och red med allt jag hade, använde sporrar, spö, rösten och framför allt, benen ! men han ville ta det i sin egna takt haha... så det var väldigt fula språng men runt kom vi ! så det blev felfritt i 70 cm!
 
sen var det en tjej som ramlade av och vi fick vänta på ambulans ett bra tag, så han blev lite kall och så. hade inte tänkt att hoppa fram något mer egentligen (för på framhoppningen låg det bara på 60 cm) men jag tog ett språng för att han skulle fatta att vi inte var klara än, utan att vi ska hoppa lite mer! och i 80 klassen var han as seg igen, men över kom vi, fast det var inte vackert.. tur att det inte är stilbedömning!
 
i båda klasserna kände jag att han ville vika undan för några hinder, men jag lyckades faktiskt styra honom haha... gud ser ut som en nybörjare .... filmer kommer upp senare eller i morgon! :)
 

RSS 2.0