vila i frid

shit vilkem jobbig dag.., fast den började bra, typ. Vaknade, gjorde iordning mig och gick till bussen. Startade med hemkunskap och sen musik. På slutet av lektionen så såg jag att pappa hade ringt. Han ringde när jag höll i telefonen och jag svarade. Jag hörde knappt vad han sa för en i min klass spelade trummor då. Jag blev aldelles stel när jag väl hörde vad han sa. Jag sprang direkt till toan och grät. Min farmor hade dött.. När jag kommer ut så står min fina vän Felicia och ser att jag gråter. Hon kramade mig och jag berättade. Jag fick åka hem så pappa hämtade mig och vi åkte till farmor, och när jag kom in så såg jag min farmor ligga där i sin säng, helt lik blek, med ögonen stängda och munnen öppen. jag grät och min kusin vände sig till mig och kramade mig. jag hade nästan aldrig sett mina släktingar gråta, men nu hade jag. Vi satt i hennes rum och kollade på henne, grät och pratade om henne. En timme senare kom begravnings byrån med en svart bil och rullade iväg henne och åkte iväg. Vi pratade och grät. Pappa tog med ett kort på hon och farfar (som dog för 6 år sen) och vi åkte.
 
Det läskiga är att i bussen tänkte jag på henne (brukar inte hända, är inte ofta och hälsar på henne) Men i dag gjorde jag det. Pappa undrade vilken tid och jag sa åtta - fem över kanske? och hon dog halv nio , (innan kom ambulans och sånt och försökte rädda henne) så kanske när hon fick ont, att jag tänkte på henne just då.. läskigt.
 
Sen att se en död människa, det var overkligt!
 
Men nu har hon inte ont, och hon är uppe med farfar och winston och nisse och alla andra !
 
Vila i frid farmor, saknar dig <3
 

Paus

Tar en paus nu! Jag har sjukt mkt i skolan, två hästar att motionera, och sen försöka tänka på att uppdatera en blogg, det håller inte. Sen kommer jag inte på ngt att skriva, och jag orkar inte skriva heller ! Så hejdå så länge, kommer tillbaka när jag har tid ;)


Trött

Sjukt trött, orka blogga, har massor med saker att ta itu med..


morrnn

Fick lite tips från en kompis,

Dagens outfit?
- det kan jag börja med, ni får räkna med mobil bilder då jag inte hinner annat! :)

Videoblogga?
- nej nej usch! Att göra bort mig är det sista jag vill!

Fototips?
- det tar sjukt lång tid att göra ETT inlägg, och sen var det inte många som kommenterade, så det var lite tråkigt när jag la ner så mkt tid, tid jag egentlige inte har... Men vi får se :)

Tack så hemskt mycket, ni får gärna komma med fler tips som kanske passar :D skicka in frågor, this/that, kanske att jag ska börja med hiss diss? OCH GLÖM INTE NOMINERA VECKANS BLOGG! :)


Nov. 14, 2012

Har inget i huvudet nu! Vill skriva, men kommer inte på nånting!! Hjälp mig? :)

Sen har jag inte mkt tid heller :c


Hopphopp

Hoppade med Liv idag och det gick super! Hon är tillbaka! Sjukt längesen (typ två år sen) som hon inte osäker på hinder!

Älsklingen <3


true shit

Varje gång..


Gnatt

Time to sleep! En dag i morgon också ;) dressyr på tore, hoppning på livan!

Glöm inte att nominera er favorit, det kan vara en idol, en kompis eller varför inte er själva ? ;)


Veckans blogg?

Ska jag börja med veckans blogg?

Isf gör vi så här, kommentera detta inlägg, nominera din favorit blogg, när det är några nominerade, så röstar man, oså kan man bli veckans blogg!
hhah hängde ni med ? ;)

Så nominerar ni tillräckligt många så kör vi, annars hoppar vi det :)


ut o rida

ut i mörkret... ridhus? JA tack!
 

fast i skolan..

ååååh hade sett fram emot att komma hem idag (vi slutar tidigt, och bor man på landet som jag så går INGA bussar....) Såå, jag är fast här! Jag är super hungrig, typ skakar och jag har inga pengar eller nåt! Fast jag är ju inte själv iallafall. Om en timme så går bussen, så det är väl bara att vänta då.. :c, men nu har jag tid att blogga iaf ;)

---
 
på tal om ingenting, så spelade jag gitarr igår på musiken! yeeee, klarade en hel värs på låten Only you! Fett kul vare, ska nog köpa mig en liten gitarr så jag kan spela hemma, haha, ;)
 

Dagens ridpass

Kändes super! Tornado var huur mjuk som helst! Red bara på en volt då underlaget var lite cp och så stod det hinder ivägen :) nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova! Det blir typ bara mobilnlogg nu för jag hinner inte, sen gör jag flera inlägg på mobilen som aldrog kommer upp då mobilen dampar.. Men aja, kom på nåt jag kan skriva om så att det blir lite intressantare !

Säg vad som helst :)


-så såg det ut när jag gick hem idag! huur fint? :D-


Monday

Jahapp.. Ny vecka, nya tag :)

Idag: skola, hemma 16:20 typ, då rider jag tore i dressyr, och gör läxor eller nåt ;)
Tisdag: slutar tidigt, fast ver inte om nån kan hämta mig. Liv rids ut tror jag :)
Onsdag: slutar 11:30, rider tore i dressyr och Liv hoppas!
Torsdag: slutar sent, packa och Tore rids (tror jag)
Fredag: slutar tidigt, packa, åka på konfa läger, båda hästarna vilar
Lördag: hästar vilar, konfa läger
Söndag: hästar vilar, konfaläger, mormor fyller år :)

Såå det är väl min vecka då :) slutar tidigt två dagar p.g.a star for life ;)


Besöksrekord!!

tack tack tack :D så sjukt glad !!
 
 
gud va kul att min lilla blogg syns !
 
Fina Tornado och Marielle 2011 :)

11 november

sjuukt trött! segade mig upp ur sängen, skönt att sova ut! Åt frukost och gick ut och red Livan. Hon var sjukt pigg ^.^ Sen var det bara städa, byta om och sminka sig, oså kom det lite folk som pysslade, vi hade julpyssel med klubben, med lite bakning oså :)  När klockan var 7 så kom jag på att jag inte ätit lunch än.. så jag åt och sen mådde jag illa, och gud så trött jag var!
 
Haha det var lite rörigt när en liten kille kletade lim över hela bordet, haha men aja så äre!
 
Nej nu måste jag nog sova så jag kommer upp i morgon (morgontrött...)
 
Liv vilar i mon, Tore rids i dressyr ;)
 
drygt ett ¨år sen! älsklingen <3

ponnysanning

haha i morse skickade jag in en rolig grej till ponnysanning, och det kom med! haha harinte vart aktiv på datorn i dag, så jaa jag vet jag är med, ni behöver inte skriva mer xD nämen, det var kul!
 
Ni kan gissa åldern på Ponnysanning.se :)
 

Liv är poppis

bli vän med  Liv på facebook! @ Hästen Liv
 

grönsakssoppa ?

hahaha la märke till en sak på min blogg, att längst ner i det inlägget som jag skriver om hur vi nästan blev påkörda, så står det "Grönsakssoppa med hårt bröd och bröd"
 
HAHAHA anledningen till at  det står så är att i skolan gör vi en matsedelsplanering. I min matsedel är grönsakssoppa med hårt bröd med, sen hade jag råkat skriva "och bröd" igen. Och jag hade skrivit det på fel ställe så jag kopierade det och satte det högre upp. Den meningen var antagligen kvar i "kopieringen" så råkade jag väl klicka ctrl + v , eller nåt. Haha men jag dog lite när jag läste det!
 
Var det ngn mer som la märke till det? :)
 
ahahaha..

Följ mig!

På instagram, där uppdaterar jag när jag inte gör det på bloggen :)


Stum sitter guden

Såå bra o.o


If u be my star

Har verkligen inget att skriva om, därför är uppdateringen dålig..

Men men, nu sitter jag och kollar på tv, syster är här ( med zockers kusin haha ) nemen hennes katt Elsa ska vara här och efter som zocker är min "bebis" och elsa min systers "bebis", då blir dom ju kusiner.. Eller? Iaf så hatar dom varandra.

Imorgon blir det rida gånger två, sen pyssel dag hemma hos oss! Myyys, julpyssel, åh jag älskar julen!! Bästa ju! :)

-vad vill ni läsa om?


-

jag hade skrivit en cp lång text om hur det gick idag med provridningen... oså publicerade jag det, och all text frsvann -.- Jag orkar inte skriva om allt, meb kan säga att det gick bra och jag tyckte dom kändes seriösa och intresserade av att kanske låna henne några veckor innan dom köper henne! :)
 

provridning


give me?

gaahahahashhaaa
 
bara jag som tycker det är snyggt med delade pannband ? :3

hahahhaha

hahaha ååh.. 3 615 visnigar untz untz!
 
 

9 november

haha jag vet jag suger på att uppdatera nu, men jag tycker i besöker bra ändå ? :D detgillas!!
 

Idag har jag inga lektioner, sitter i spelhålan så då är man typ ledig..
 
Liv får vila idag, hon får bara bli borstad oså, så rider jag tore lite :)
 
Ska bli sjukt kul när dom kommer i morgon ! Har aldrig "hållt" i en provridning, jag har bara vart den som ska kolla på häst, Har ingen aning om hur man gör, men det går nog bra haha :)
 
hemma hos oss :3

Happyyy

Jaa haha två tjejer kommer och provrider Liv på lördag!! Gud va spännande :D

Red igenom Liv så att hon kan vara mjuk och fin till Lördag ! Hihi hoppas hon visar sin bästa sida ;)


känslan när man nästan blir påkörd...

okej okej... nu sitter jag i en mysig stol framför tvn och datorn.. och jag försöker bara lugna ner mig lite..
 
Jag tar allting från början!

Jag och min syster (susanna) red ut. Jag på Liv, Susanna på Kate. Det var mörkt så självklart hade vi reflexer. Susanna hade en lampa på sig, Kate tyckte det var konstigt. När vi var inne i skogen så böejade lampan typ ticka? Och det gillade inte Kate, så hon tog bort den när vi kom ut på vägen.. Och där började allt ...
 
Vi hade bara tänkt att ta den lilla rundan så att det gick fort oså. Det började med att två-tre bilar, men det är ganska vanligt. efter ett tag märkte vi att det var överdrivet mkt bilar som kom förbi, det blev ju inte mkt ridning då eftersom vi fick gå till kanten hela tiden. Sen kom vi till en raksträcka, längre fram på den sträckan ligger en gammal ko gård, fast där finns inga kor längre utan bara bilar osånt. vi travade på och plötsligt stannade Kate till! Liv började ju också titta. Efter ett tag så kom vi på att det var ju dom som höll på med bilarna! (dom brukar köra som idioter lite överallt...) Och hästarna har då blivit uppblåsta och spända.. Samtidigt åker en bil bakom oss. Vi kommer in mer på ''gården'' och han med bilen kanske inte såg oss just då, vet inte det. Men när vi red förbi han med bilen (då hade bilen bakom oss redan åkt förbi) Men iaf när vi var där då såg han oss, det vet jag för jag kollade på han. Sen så gasade han på för att retas, självklart så flög hästarna i luften. sen så red vi iväg, och då kommer dom igen! Och dom tänkte inte ta ner helljuset, dom tänkte inte sakta av, snarare tvärtom, snabbt skulle dom åka, låta skulle det göra!! ÅÅh så förbannad jag blev!?
 
idioter säger ja bara... Sen vände dom och gjorde PRECIS samma sak igen!
 
 
aja, sen iaf så var det får i en hage och Liv var livrädd (haha) för dom, och vägrade gå förbi, så jag hoppade av, och hela tiden åkte det förbi massa bilar (dock körde dom långsamt och vettigt!) sen äntligen (!!) kunde vi rida vidare, oså kom det bli efter bil.. sen var vi nääästan hemma! och självklart ska en sista bil svänga ut framför oss! som tur var så stannade den. så vi red på, men sen körde den! och jag var ju längst fram, och jag ser hur bilen rullar mot mig och Liv och jag kan inte göra något? allt gick så fort och jag fick verkligen panik! Plötsligt hör jag ett skrik , rösten var rädd och panikslagen, ett par sekunder senare kommer jag på att det var jag själv som skrikit! 

 

Efter det var jag heelt skakis! jag var i chock. Hon i bilen stannade  och frågade hur det gick, och som tur var så nuddade vi inte, men jag såg, det var inte långt ifrån! sen var jag i chock läänge.. jag visade susanna hur jag skakade och tårarna bara rann, mamma kom ut och jag kramade om henne!
 
 
helt sjukt... verkligen otursdag! (tidigare idag har det hänt lite saker, haha, inget som jag skriver här för det var  fett pinsamt) men anyway..
 
 
OCH för exakt ett år sen så dog ju Hickstead, OCH Liv blev halt (som ledde till en skada)
 
så 6 november, är min oturs dag tror jag!
 

Grönsakssoppa med hårt bröd och bröd.


fullt upp

så fort skolan börjar är det massa saker att göra.. så igår fick jag fixa en powerpoint på morgonen = hann inte  blogga..
Sen var det skola, kom hem ca 16:20 och var vrål hungrig. så jag åt, sen var det ut och longera bus livan, haha :) Sen in, duscha, plugga,äta och sova, så det blev ingen tid över! Men ni får stå ut med dålig uppdatering under  veckorna, för det är skitsvårt att hinna! :)
 
men iaf, så ska jag till tandläkaren i dag.. haha vet inte vad dom ska göra, antagligen ska dom byta bågarna  på tandställningen, :)
 
Liiiiiiiiv :3

hoppas hoppas

hihi en ringde på Liv!! dom  verkade bra, så hoppas att dom provrider :D
 
vill sååå gärna ha ngt nytt, självklart jobbigt att sälja, men vi säljer bara till ställen där hon får det bra:)
 
åh sommar :3
 
 

Söndagsmys

Vart på nh clinic nu! Väääldigt lärorikt och det var häftigt hur hon kunde ha en femåring att rida på utan träns, grimma mm. i galopp och få i form! Väldigt kul att se :D
Men nu har jag tända ljus, cola i ett glas och kyklingbitar på en tallrik haha, kan inte bli bättre nom nom nom :3


tävlings outfit

ååh behöver bara sadeln  (+ tillbehör till den) och stövlarna :D
 
De som har gröna smilisar på sig har jag, de med röda har jag inte :c

Stark häst?

Haha neeeejdåå..


hiss eller diss?

snyggt eller inte?
 
jag gillar det iaf ;D
 

hopptränat!

gick ut vid kvart i åtta kanske? och borstade tore, skulle ju klippa honom.. så jag satte igång klippmaskinen och började på haslen, den började ta lite dåligt så jag oljade den och borstade, men det hjälpte inte, och mamma tog den lite, och tillslut så tog den inget alls! så ja.. det slutade med att tore har en hals klippt, (sen var mamma sååå smart och klippte lite på magen också... så det är cp fult) det är super hackigt vif´d huvudet också .. :c men aa, vi får klippa klart nån annan dag.. sen skulle vi åka och träningen gick bra!
 
Han är ju som han är den gamlingen haha ;) Ibland är han helt på och har lite egen motor och hoppar super fina språng! Men sen så är han av och jag får rida som en idiot för att får över honom :o Men så är det, han kräver av sin ryttare iaf haha ;) Mamma knäppte lite bilder, kanske inte de bästa men några blev iaf ok, hon är inte så jätte glad när jag säger att hon ska fota, så man får ju inte klaga när hon väl gör det :D
 

-uppe med tuppen!!

Gud va trött jag är! Men men, det är bara att gå ut och börja klippa :)


gnatt

upp tidigt i morgon u know ;)
 
 
AHAHAHAHAHAHA gammal bild - bjuder på den  :)

dåligt

av mig... dålig uppdatering idag! men iaf, kan ta dagen som vart då.
 
Vaknade och gick upp (haha nähää?)  sen när jag hade gjort i ordning mig så drog jag och mamma in till stan, tog ut pengar och åkte till skövde ridsport! Där hade jag ett presentkort som jag vann på en tävling i våras. Kikade runt där inne ett tag, och köpte sedan ett Glen Gordon schabrak (ni kanske såg det i tidigare inlägg) Och mamma köpte ett grimskaft (jo för min lilla ponny gör ju sönder alla grimskaft..) Sen drog vi till Elins och handlade maat.. Sen till hööks och där gick vi lääänge! Man vill ha så mkt ! Men det slutade iaf med ett par ridvantar, mamma köpte ett spray till kates sår, och för att komma upp till en stämpel så köpte jag en grimma också, haha :)
 
 
Imorgon så ska jag upp riktigt tidigt! Tänkte nämligen klippa tornado innan träningen.. och den är på förmiddagen!! Men jag börjar med halsen och magen ifall jag inte hinner hela så vill man ju iaf att det ska se lite normalt ut när man åker och tränar xD Sen ska jag väl inte göra mer
än att träna då ;)
 
 
Just nu så bloggar jag ju,,, haha, men så kollar jag på X-Factor, där sjunger just nu one direction  (haha skriver man så? :oo) aja, jag har ingen aning, men deras låtar är grymt bra, fast jag är inte så stort fan kanske eftersom jag inte ens vet namnen på alla, och hur man faktiskt skriver namnet på deras grupp typ x)
 
aja nu ska jag se vidare, hade bra :)
 
 

New in

detta köpte jag och mamma:
 
mamma köpte sprayet och grimskaftet, jag köpte det andra :)

På väg hem

Sitter i bilen påväg hem nu! Det blev en del saker i hästaffärena! :D bilder på allt kommer när jag är hemma! Nån som kan gissa vad det är? :)


Just a dream

Har ni nån gång känt att en dröm känns super verklig? Det har ni säkert.. Och jag vaknade precis nu! Så jag ska skriva min dröm medan jag kommer ihåg den!

Först var vi nånstans och gjorde nåt, sen blev jag hämtad av döden, oså var jag min syster och pappa ute i mörkret, helt plötsligt så ska min syster hoppa in i ett flygplan för att prata med dom där i (?) och sen gick vi in i en skog, därvar man tvungen att ha knivar för att hugga alla som var där! Då kom vi till Ica, så jag ich några vänner + döden, Skulle handla och jag var tvungen att skuta pilpåge på allt som döden skulle handla!
Menja, nu kommer jag till saken, utanför icas fönster (världenvar helt normal, typ som här) så ser jag bilar åka, folk som promenerar och cyklar, men också en liten vit förvirrad sak, det var winston!

Åh jag sprang till honom (fast det gick inte bra för jag hade plötsligt klackskor som var hala som is!) men jag fick upp honom och andades in hans doft! Åh vad mysigt! Och drömmen kändes då, så himla verklig! Just då!

Fast vad besviken jag blev sen när jag vaknade :(


nattii

ok nu går jag och lägger mig.. lovet bara rinner iväg typ och det enda jag gör på dagarna är att vara i stallet och sitta vid datorn typ, är med familjen så klart och bara sover! Fast det är skönt att inte ha massa planerat för det har jag gott om annars ^^ Så det är väldigt skönt att få chilla och göra allt i sin egna takt ! :)
 
 
aaww sööte ... saknar han såå!

finn fem fel

första som svarar rätt får en länk ;)
Fel:
 
Rätt:
 

tomt

har verkligen inget att skriva om !
 
kan ju skriva om vad som händer imorgon. Hoppning på Livan, åh nu minns jag inte vad jag gör med tore, kanske vilar han, kanske rids han ut eller så blir det dressyr? Schemat är ute i stallet och kan ju inte gå ut nu :)
 
Sen ska vi ju till stan dåå! Får se vad jag köper,men det får ni se i morgon ;)
 
 
hoppar alltid högt över, ja sån är hon ;)

Header

Fixade ihop en header lite snabbt, vet att den är sjukt tråkig, men jag suger på det här x)
 
Ska försöka nån gång att göra den fin eller om nån annan gör de ? ;)
 

weheartit

Följ mig där!! :D

Dig själv nyligen

Haha eftersom jag vaknade nyss, så får det bli en från igår ;)


RSS 2.0