Ny kategori!

jag har gjort en ny kategori! den heter ''Utrustning'' . tänkte att jag älskar olika prylar till mig och hästen, gillar att matcha och blanda, så jag tänkte att jag skapar en kategori, så kan ni se de som jag gillar mest :D 
 

dåligt dåligt..

gud vad dåligt jag har uppdaterat  känner jag ! men har på ngt sätt mkt att göra, har man två hästar, går i åttan och i konfirmation så är det väl mkt :) 
 
Idag var jag iaf först på gudstjänst , haha, det var skit tråkigt... men nu är det bara 14 kvar eller nåt? sen åkte jag in till stan och köpte vinter skor och sen var det hem, äta och sedan rida! Jag red Liv på gärdet, och herregud vad leriga vi var !! 
Hängde med syster ut på tornado och han gillade det som vanligt :) 
 
I morgon blir det vila för hästarna och springa för mig.. sen måste jag börja plugga på spanska prov tror jag ehehe...
 
har lovat en kompis att fixa header, men har så sjukt mkt att göra så att jag hinner knappt med att sitta vid datorn, och när jag väl sitter där så är det plugga eller läxor att göra.. hjälper lixom inte att datorn är super seg heller! haha
 
höstbild från instagram-

Fler minnen

.


Liv

.


Mobilen dampar

Min mobil är störd så jag kan inte lägga upp inlägg när jag är i skolan! Så det blir väldigt lite inlägg per dag :) ska försöka om jag hinner att fixa tidsinställda lite senare :)

Är det något som jag ska ändra på i bloggen ? Säg vad ni tycker :)


Sep. 24, 2012

Japp fick vakna en timma senare idag, gööött!! Ska ju till tandläkaren ;) ska försöka lägga upp bilder från mobilen ubder dagen , får se hur det går ;)


minnen med Liv

 
 
haha ååh dessa mobilbilder <3 sony ericsson w595 hahaha...
 
Hinner inte ladda upp mer nu, men jag LOVAR att det finns sååå mkt mer att se! hela vecka 39 kommer bestå av minnen av Liv, bara för att Vi firar fyra år i dag ! så kommentera mkt nu så blir vi glada! gör en egen kategori till detta också så att det blir lätt att hitta senare :)

seeegt

haha här går deet segt ;) har vart fullt upp hela helgen!
 
Lördag tävling hela dagen! åkte 7, kom hem 9 ! somnade 11, gick upp 7 idag då..

Idag blir det i säng tidigt! får en timmes sov morgon ! ska till tandläkaren, passar bra för att det skaver från tandställningen igen..
 
Imorgon har vi redovisning på svenskan, jag ska prata som röd panda, och vem bryr sig om hur en röd panda ser ut?? .. hatar att redovisa saker för hela klassen, men jag skrev inte långt så det går väl över fort hoppas jag..
 
idag har jag haft Liv i fyra år! det firas med filmer i nästa inlägg :D
 

yeee maan

Idag gick det bra !

Japp! 67% i första klassen låg etta ett bra tag, men blev ner petad till en 3dje plats, stolt ändå :D
70 % i andra! Vann där :D kändes bra i programmet pch allt :D

Det har regnat nästan hela dagen så mina vita ridbyxor är nu bruna och svarta :c bara att slänga !

Bilder + film kommer kanske i morgon :)


05:10

Japp dags att gå upp efter 24886633457 snoozningar ^^
Önska mig lycka till kanske?


Yeeeehee

Ååh sjukt trött, ska sova nu :c imorgon blir det mobilblogg från tävlingen ! Ska upp fett tidigt ._.


Haha och nu ska jag bannemej inte försova mig xD


Gagnam style


Dagens planer

På bussen nu, försov mig så hann inte gå in på datorn och blogga..
Dagens planer ser ut så här:
- skola -alla tråkika lektioner idag :c
- hemma tjugo över fyra typ..
- äta, ut och rida!
- gå in, duscha
- äta
- sova

inte så intressant, ^.^


you know my name, not my story

jag hatar verkligen folk, som dömer en person innan man har lärt känna den! Man kanske ser på deras profilbilder, har hört om den personen, MEN man har inte ens pratat med personen? Blir arg när jag hör någon säga ''asså shit hon är skit konstig!'' fast jag VET att hon inte har vart med henne nån gång?
 
Samma med folk som dömer andra efter utseende, en person som kanske är ful, kan vara en skit skyst kompis, det vet du inte för du ger det inte en chans utan du bara tänker ''fan va ful, måste vara ngt fel på henne asså'' , man kan inte välja utseende, vissa är fina, vissa inte? så är det och det är bara att leva med det, men bara för att någon är fin på utsidan, behöver den inte vara fin på insidan, right?
 
satt nyss och funderade på detta, och var tvungen att skriva av mig! detta var inte riktat till någon speciell nu, utan det var till alla som behöver tänka till en extra gång.
 
Jag bryr mig inte om min kompis är tjock, smal, fin eller ful? jag bryr mig om hon är snäll, skyst och rolig? det är ju det viktigaste :)
 
 
Vad tycker ni? är det viktigt att bästisen ser bra ut för att ni ska kunna hänga med dom? ;)
 
jag är inte perfekt, men vem är det då?

likers gonna like

bilder från dagen, film kommen nån gång när jag orkar ^^
 
 
 

drar ut och rider!


min drömponny

jag tänkte skriva om min ''dröm ponny'' efter som jag ska köpa en ny efter Liv :) dock kan man inte få precis drömponnyn, men man kan få nånting från det iaf:)
 
 
Namn: haha det spelar ingen roll, bara ingen av mina kompisar heter så, eller nån jag känner, x)
Ålder: 4 är minimum! men helst mellan 5-8 kanske? :)
Ras: Welsh helt klart! älskar welsh :D
Färg: ååh svart eller mörkbrun, med fyra vita strumpor och bläs c: eller krit vit !
Kön: Sto :)
Mkh: 140-148 alltså en D-ponny :)
Bakrund: Den ska vara inriden, kunna hoppa bana på 70-80 utan problem, kunna gå i rätt form, rätt  galopp osv, men liite kvar att lära för det är ju kul att ha ngt att jobba med ;)
 
 
Jag har faktiskt hittat en dröm ponny, säger inte vad den heter eller vem det är, men kan säga att den är mörkbrun, fyra strumpor och bläs, 5 år, sto :) fast a´jag vet ju inte hur hon är att rida!
 

wäh

aha, har inget värt att skriva om x) ska rida Livan idag, blir markarbete på schemat!
 
Idag hade vi prov, gick ganska najs faktiskt, sen var det orientering och det var jobbigt! usch hataa..
Imorgon är det FREEDAG :D
 
Maya hämtar Liv, dom ska träna dressyr, då är jag i skolan, Tornado rids , ska gå igeom programmet, sen blir det väl putsa och fixa för lördagen :)
 
 

johannaalarsson @instagram

Följ mig på instagram så får du fler bilder under dagen :)


pluggar + dagens ridpass

blööö fryser, ont i ryggen och prov i morgon :c orkar inte, är skit trött också !
 
men men, ska försöka mitt bästa, vill verkligen få godkänt iaf! det är det viktigaste :)
 
 
--
 
tränade dressyr med Tore idag, det gick ganska bra! Han är som vanligt stel i vänster, jag mådde illa men försökte endå, fick vila lite emellan ^^ I slutet mådde jag skit och hästen gick kanon! :D haha ganska taggad till Lördag!
 
På söndag hänger jag med min fina vän Molly till mariestad, hon ska vara med på sin första pay and jump med sin sjukt fina ponny Duke! :D
 
vår bilder :)

rensar

rensar datorn! har sjuukt mkt prylar här haha ^^ ska lämna in datorn till Janne (han som är dator grej i skolan) så ska dom fixa ngt, men jag tänkte spara över allt oså återställa datorn, sedan lägga in det som är viktigt (inte allt) haha önska mig lycka till ? xD
 
har inte mkt att skriva nu. kan säga att det inte blir springa idag, det är SVIN kallt ute :c buh.. måste även plugga till so prov som är i morgon !
 
kommenterakommentera :)
 
arkiv bild

I don't wana hold if you want to go

ååh så grym !
 
 

Trööött

Ligger i sängen nu.. Åååh är så trött, vill bara somna igen..! Idag är det en kort dag, sen blir det ut och springa (om vädret är ok) sen dressyrträning :)

På lördag är det tävling! Jag rider Tornado LC:1 bara fast två hånger , det är lag tävling och vi ligger fyra än så länge, hoppas verkligen at vi kommer 3, 2 eller 1 :D ena tjejen hade en skadad häst förra gången, så hon lånade Liv! :) denna gången skulle hon ha sin egna, men igår fick jag reda på att den var skadad igen :( verkligen synd ! Men hon får låna Liv igen! Liv äälskar dressyr tävlingar ! :D det är det bösta hon vet, efter mat och godis då :)


Liv är fortfarande till salu

jajamen! kommer vara till salu till någon köper henne! nu finns även film och lite mer bilder i annonsen! kika in :D
 
klicka på bilden!


Onsdag

halva skolveckan har gått ! yeeeey..
Idag blir det dressyrträning med Tornado  :) ska försöka ut och springa också!
 

dagens ridning på Tornado

red markarbete idag! Pappa fotade lite :)
 





enjoy c;










ny header

fixade i hop n ny header ! vad tycker ni ? ganska nöjd för att vara jag, haha har inte så bra kunkaper direkt :)
 
klicka på f5 om du inte ser :)
 

gammal på utsidan, ung på insidan.

ställde en fråga i söndags på dayviews hur gammal ni trodde att Tornado var, jag fick en del svar, dock var INGET rätt haha ^^ de flesta gissade på 13, 14 ,15 nånting, men han är faktiskt äldre än så! han är hela 23 år :) , men kan erkänna att han ser yngre ut! denna bild la jag upp :
 
visst är han fin?

bilder

gamla bilder på Liv :






En liten vän

Sitter i bussen just nu.. Typ ensam med min musik! Fast en liten vän har jag hittat, jag tror det är en mygga eller nåt aha, den sitter här och kikar ut med mig ^^


svartochvit

två bilder nu på morgonen.



Fullt upp!

Fullt upp hela tiden! Två prov denna veckan, redovisning nästa vecka + nonprov om jag inte minns fel? Spåret i morgon på gympan, orienterings "tävling" på torsdag i skolan.. huh :c plus att jag ska springa själv några dagar i veckan samt hinna två höstar ! Dressyr träning på onsdag och tävling på lördag! Mycket men kul , delvis iaf ^^
Längtar sååå mkt till v.44 då har jag lov! Min underbara vän Emma kommer hit eller om jag drar till henne, spelar ingen roll för mig för det viktigaste är att träffa henne :D

--

Nånting som inte är bra.. Är att jag bara tänker på den där ponnyn , hon vill jag ha, hon är perfekt! Ååh måste sluta tänka på henne, smått går det över till framtidstankar! fortsätter jag så kommer jag bli sååå besviken när någon annan har köpt henne! Har hänt förr kan jag säga.. hoppas ngn bra person köper Liv snart så att jag kan börja tänka framtid på riktigt! :D

I morgon blir det, rida, rida, plugga, blogga ^^


fyra sekunder

Var ute och sprang nyss, jag kände att jag var segare idag men sen kollade jg klockan lite innan, då tänkte jag att jag hade en chans att slå rekordet! Så jag sprang på, men blev arg när jag stannade klockan, fyra sekunder segare! FYRA :( haha åh vad arg jag blev då :(


monday morning

bjuder på bilder,








dagen + imorgon

började dagen med att gosa med kissen, sen red jag tornado, han kändes pigg och stark som vanligt! sen sminkade jag mig och plattade håret lite och åkte till hööks och köpte vinter skor till stallet. Sen åkte vi till min fina kusin som har fyllt 17 år! grattis :) åt lite och pratade lite !
 
imorgon är det ganska lungt, måste plugga lite matte har prov på tisdag...
 
kommer tidsinställda i morgon, håll utkik!
 
 

Jag bygger upp, du river ner..

Precis rätt mening för mig just nu..


Without you I wouldn't survive <3

.


Lydia och Manita

här kommer bilder på Lydia och Manita! dom är super fina tsm :)
 

Don't wake me up

Hade en rolig dröm inatt ! Haha ville verkligen inte vakna .. Aja, zocker låg iaf i min säng när jag vaknade och det va mysigt :3
Idag blir det rida båda hästarna! Sen plugga! Har matte prov på tisdag och so prov på torsdag, måste lägga upp bilderna också på lydia :)

Min fina mys,


Run run run!

Har precis sprungit lite, gött gött (y) när jag kommer hem ska jag duscha och sedan redigera lite bilder som jag tog på Lyida idag, dom kommer upp här sen :)


brb

drar ut och rider lill ponnyn <3

varför landa när jag flyger fritt

ååh jag är såååå taggad till en ny ponny! jag kommer inte längre med Liv, vi trampar ju runt på samma ställe! Vill få sålt henne typ NU ! eller vill och vill, men jsg får ingen ny ponny om inte hon blir såld! Har hittat två stycken perfekta ponnysar som jag bara vill ha nu :( dröm ponnyer verkligen!
 
det är inte så många som ringer på Liv faktiskt, kanske en-två gånger i månaden? så egentligen vet jag inte varför jag kollar på nya ponnyer när jag inte kan köpa dom än?
 
Men jag hoppas iaf att Liv kommer till ett fint hem med fina människor och att hon stannar där i mååånga år :)
 
mobilbild på  mig ocg Liv från 2010 <3

bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

i morgon

I morgon blir det dressyr på båda hästarna, sen kommer Lydia hit med Manita och dom ska öva lite dressyr program, blir också ut och springa 2 km :)
 
har sjukt mkt i skolan så får väl plugga.
 
Idag blev det inte mkt inlägg då jag inte kan blogga i skolan för att mobilen är konstig där, och igår hann jag inte göra tidsinställda för idag men så är det!
 
har inget kul att skriva så det blir lite tråkiga inlägg, sen vill jag ändra liite mer på bloggen med design oså, så får väl fixa det är jag känner för de :)
 
är det något ni vill veta, något ni vill se fråga på !
 
 

mina mål?

mina mål med ridningen, jo men det är nog att ha kul! det är det allra viktigaste, är det inte kul så gör man inte sitt bästa, då är det ingen idé! men jag vill inte ha för stor press på mig heller. Mitt mål är väl att klara av att hoppa en LD+5 klass på D-ponny senast i vår. I dressyren, kanske få ''godkänt'' i LA:1 på lokal tävling. Annars är mitt största mål DM dressyr nästa år, inte att vinna (även om det skulle vara kul) Utan att det känns bra !
 
det är nog mina mål tror jag, inte så höga kanske, men jag försöker ha kul och inte känna för mkt press typ omg jag ska rida SM nästa år dags att börja träna, jag kanske inte hinner, omg jorden går under för att jag missar SM nej nej nej...! haha t.ex.
 
Men man ska ju inte ha för låga mål typ som hmmm... jag ska satsa på att inte vägra ngn gång på nån träning... bra att ha en sån inställning, men inte så bra MÅL, :)
 
Vad säger ni ? Vad har ni för mål, är tävla det viktigaste eller satsar du på att bara ha skoj med din ponny/häst och ta det steg för steg? :)
 

tävlingsplatser

nu i höst har jag tävlat lokalt i ca 2 år, då har man hunnit med en del tävlingar och på olika ställen, tänkte att jag skulle skriva dom jag minns och vad som vad bra/dåligt där! Kan ju börja med klubben jag rider för då :)
 
Binnebergs RS - det går oftast bra där när jag tävlar, kanske för att jag tränar där mkt på sommaren så att mina hästar känner igen sig, jag tycker att vi har bra ordning och så, dock saknar jag riktiga toaletter ist. för utedass, men dom vi har är jätte fräscha! Sen är underlaget väldigt djupt! så om ni ska tävla där så tänk på det, djupt underlag. Inte så lätt att fixa mer än att vattna och köra på den, kostar sjukt mkt pengar att ändra hela underlaget :)
 
 
Mölltorps RS - Är ofta där och tävlar! ALLA gånger jag tävlat där har det gått super bra! även i hoppningen, visst vägrade ut mig första klassen, men andra gick bra för att vara min ponny xD SJUKT bra ordning och trevligt folk, trivs verkligen att tävla där! ofta framridning på gräs vilket jag inte gillar, men själva tävlingen är i ridhus eller paddock och det är super :D
 
 
Hjo (minns inte vad de heter mer än Hjo) - även här har det gått bra när jag tävlat! har tävlat där 1 gång och på pay and ride 1 gång. Bra ordning och fin anläggning. kan inte säga mkt mer än det typ x)
 
 
Mariestads RS (?) - där är det jätte fint! med stoor paddock, fin gräsbana och två fiiina ridhus! jätte mysigt! :) Inte tävlat där så jääätte mkt så har inte mkt att säga ^^
 
 
 
Vartofta RS - häftigt ställe ! tävlat där två gånger och de har gått bra, trevliga människor och fin ordning :) väldigt fin resturang eller vad man säger ^^
 
jag har tävlat på fler ställen typ som ullricehamn, bollebygd, tidaholm och töreboda m.m. men orkar inte skriva mer haha

this or that

Fick in lite this or that, tack så mkt skit kul :D
 
det som är mörkt är det jag väljer :)
 
tävla/träna
kolla på dressyr/hoppning
LC:1/LC:2
hoppa på bana/i skogen (typ stockar osv)
bred/smal nosgrimma
brun/skimmel
russ/shettis
facebook/dayviews - oj svårt val...
röd/blå outfit
knoppad/utsläppt pannlugg (på tävling) - ja antingen hela man + pannlugg eller inget, men på dressyr ja :)
rida på gräs/på ridbana
köpa kläder till dig/grejjer till hästarna :)
 
skicka gärna in fler sånnahär, inte så kul att göra till sig själv :)
 



14 sanningar

- jag är 1,63 cm lång
- jag har fobi för spindlar
- jag hatar pizza
- jag kollar alltid på vakna med the voice på morgonen
- jag har tandställning
- jag har en katt
- jag har en Nikon kamera
- jag kan inte svälja tabletter
- jag dricker alltid varm oboy på morgonen
- jag hade en shettis som liten
- jag hatar NO
- jag läser inte så många bloggar
- jag älskar pringles
- jag kom inte på ngt bättre namn till bloggen
 

Hiss!

till mitt favorit program Awkward på MTV. Grymt! (y)
 

this or that

känner för att ha this or that, men ni får gärna skriva in så många ni bara kan komma på :)
 
det är alltså
 
jeans/mjukisar
häst/ponny
platt hår/lockigt hår
 
osv, kom på massor så jag får ngt att skriva om :)
 

vill du ha ett litet sto att utvecklas med?

kanske är Liv den rätta för dig? Läs mer här.
Fråga gärna mig i fall ni undrar något ;)
 

Från dressyren i söndags

 

@bussen


Orka-

Jag orkar verkligen inte en till dag i skolan... Har en period tror jag där allt bara är skit! svårt att förklara och är lite personligt.. jaja, får väl försöka idag igen.


you only live once






copyright -



waaada

har inte blivit mkt inlägg idag, har försökt att uppdatera i skolan men det har inte fungerat, får väl köra på tidsinställda då, håll utkik! :)
 
Red ut på Liv idag, riktigt mysigt och hon var duktig :)
I morgon blir det hoppträning för Johan Lundh med Liv, sjuk längesen jag hoppade, det var typ i somras eller nåt :o
 

Liv

tänkte skriva om Liv lite grann. Hon kom till mig 2008 som 3 åring, själv var jag 10 år. Det har gått lite upp och lite ner  under dom här fyra åren och nu är hon plötsligt till salu ... hon är 135 cm mkh. och 7 år.
 
Jag vet inte om det finns så mkt att säga om henne, har skrivit så många gånger om henne. Undrar ni något så fråga bara, hon ligger även ute på hästnet.se :)
 
 

Trött..

Trött idag ! Taggar skoljoggen oså..


jag tänker..

Jag har alltid velat ha en stor blogg, skriva som jag vill, vara den jag vill vara, helt egen lixom! men jag har gett upp för tidigt lagt ner och sagt tack o hej! Jag tror att om man verkligen vill nånting så ska man inte ge upp, jag tänker inte ge upp! Ni får vara beredda på tidsinställda och mobil inlägg ibland, jag har sjukt mkt i skolan och missar jag en sak EN sak, så är jag sjukt efter..! Så skolan kommer först. Blogga är ngt jag tycker är skit kul, har ingen aning om varför? Kanske är det att jag inte brukar få sagt det jag vill säga till andra, bloggen kanske är som en annan väg att få ut det? jag vet inte.. många vet redan vem jag är (dvs. Mina vänner och familj) det är också dom som läser. Men jag ska skriva en kort presentation om mig och mina djur, kanske ngt om min familj! Här vill jag skriva det jag vill! Jag är tacksam för tips eftersom jag vill att ni ska... "trivas" . Men gillar jag det inte skriver jg det inte. Bloggen är också ett smart och roligt sätt att samla minnen på! Kolla bilder, texter m.m. Haha ja nu blev det lite långt kanske, men ska försöka att hålla mig till kortare inlägg... Det tråkigaste som finns är att läsa låååånga texter.. Uuh! -johanna


Det här Liv...

Mer om henne imorgon!


@skogen


ja/nej?

blogga/inte blogga?
seriöst/oseriöst?

så sugen men vet att jag inte har så mkt tid! skulle ni läsa om jag uppdaterade allt jag kan? :) svarasvarasvara!

RSS 2.0